Feedback

Panairi AGROKOS – Edicioni i 15-të 2015

Pallati i Rinisë, Prishtinë //

20/10/2015 -

AGROKOS – Edicioni i 15-të

Panairi ndërkombëtar "AGROKOS 2015", do të sigurojë një mjedis optimal për të gjithë ekspozuesit për të promovuar me sukses ofertat tuaja në një mjedis shumë të kërkuar të biznesit, ku të gjithë mund të prekin rezultatet e panairit AGROKOS gjatë ditëve të ekspozimit.

"AGROKOS 2015" është një mundësi e shkëlqyer për të takuar në një vend tërë krerët e industrisë, si dhe ju mundeson të presni te stenda juaj një numër mbresëlënës të vizitorëve vendas dhe ndërkombëtarë të etur për tu njohur me ofertat më të reja dhe shërbimet qe ofroni.

Vendi

Pallati i Rinisë dhe sporteve - Prishtina, Kosovo

Data

20 – 23 tetor 2015

   Organizatorët

Congress & Event Organization


Tel: +381 38 220 003
Fax: +381 38 225 092

Mob: +377 44 177832
e-mail: info@ceokos.com
web:    www.ceokos.com
Adresa: Rr. Rrustem Statovci nr. 14, Prishtinë, Kosovë.

Tel: +49(0)621 76225959

Fax: +49(0)621 76225933

e-mail: info@xhafa-expo.eu,

web:    www.xhafa-expo.eu

Adresa: Augustaanlage 57,  68165 Mannheim, Germany

Panairi organizohet:

Një herë në vit

Organizimi i ngjarjes së parë

2001

Programi Ekspozues:

Produkte ushqimore nga:
Qumështi, mishi, deti, pemët dhe perimet, produkte konditorike, mëlmesa, etj.

Bujqësi dhe Blegtori
Agroimpute-farëra, plehëra, pesticide, hortikulturë, sera, Ferma, kafshë, ushqim për kafshë, etj.

Makineri e lehtë dhe e rëndë për Agrokulturë
Pajisje dhe Teknologji për:

përpunim të ushqimit, paketim, etiketim, kontroll të kualitetit dhe monitorim, ftohje dhe ngrohje, ruajtje dhe transport, sera, pyje, ujitje dhe drenazhim, vegla pune, produkte hixhienike, etj.

Pijet

Lëngje, ujë, kafe, çaj,
birra-Festivali i Birrës,
verëra, pije tjera alkoolike dhe spirite,

Pajisje dhe teknologji për:
Prodhim të pijeve, mbushje, ambalazhim, etiketim, kontrollë të kualitetit, sisteme monitorese, ruajtje dhe transportim të pijeve, etj.

Produkte dhe paisje për gastronomi dhe hoteleri

Institucione:
Ministri të Bujqësisë,

Institute për mbrojtjen e konsumatorit,

Institute shkencore për Agrokulturë,

Institucione për çertifikimin e produkteve,

Fakultete dhe shkolla të bujqësisë, etj

Grupi target i vizitorëve:

Biznesmenët, përfaqësuesit e institucioneve, inxhinierë, arkitektët, teknikët, shpërndarësit, profesorët, studentët, gazetarët, publiku i gjerë, etj.

Statistika nga edicionet e kaluara:

Numri i ekspozuesve:​  

2012    2013     2014

167       186       169

Numri i vizitorëve – Agrokos 2014:

21672

Rezyme

Agrokos 2014

Video

Video 2014

Pse të ekspozohet në panairin Agrokos?

- Një treg I fuqishem  bleres për agrobiznes, ushqim, pije dhe produkte  të gastronomisë;

- Agrokos i shërben  më shumë se 70 milion konsumatorëve në Evropën Juglindore;

- Pika e takimit të aktorëve kryesorë të fushës nga Kosova, rajoni dhe më gjerë;

- Marketing dhe shitje direkte prane mijëra vizitorëve.

Aktivitetet paralele gjatë panairit:

- Konferencë për shtyp,

- Seminare dhe konferenca me pjesëmarrës nga ekspertët e fushave;

- Program i gjerë i B2B-ve;

- Prezantime individuale nga palët e interesit;

- Ndarja e çertifikatave për ekspozues

Planimetria e panairit:

Planimetria e Panairit

Agjenda e panairit

Data                                                    Koha

Vendosja e ekspozuesve

18, 19 tetor 2015                           08:00 - 20:00
20 tetor 2015                                 08:00 – 10:00

Hapja zyrtare

20 tetor 2015                                      12:00

Koha e ekspozitës

20 tetor 2015                                 12:00 - 18:00

21 tetor 2015                                 10:00 - 18:00

22 tetor  2015                                 10:00 - 18:00

23 tetor 2015                                 10:00 - 16:00

Tërheqja e kompanive

23 tetor 2015                                  16:00

24 tetor 2015                                08:00 - 20:00

Çështjet doganore për mallrat ekspozuese:

Shkarko formën për çështje doganore

Arritja në Prishtinë me veturë:

Fluturimi për në Prishtinë:

 www.airportpristina.com

Arritja në Panair:


Pasi të arrini në panair ju lutemi që të vizitoni stendën informative në hapësirat e panairit që t’i merrni ID kartelat si ekspozues, ku stafi jonë do të ju shoqëroj deri te stenda juaj. Për më shumë informata ju lutëm kontaktoni zyret tona.

  Akomodimi:

Shkarko listën e hoteleve

Hostese gjatë panairit:

Na kontaktoni në e-mail info@ceokos.com

Informata mbi Prishtinën:

http://www.inyourpocket.com/kosovo/pristina

http://www.kosovoguide.com

http://www.kahmeshku.com

Institucionet dhe
Organizatat mbështetëse:

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural,

KIESA - Agjensioni për Investime dhe Përkrahje të ndërrmarjeve,

AHK - Oda Ekonomike Gjermane për Kosovë dhe Maqedoni,

Oda Ekonomike e Diasporës Shqiptare,

Odat ekonomike ndërkombëtare dhe rajonale.

   


PARTNERET

 • EO
 • Bota Sot
 • Arkiva News
 • Hotel Gracanica
 • mint
 • pixie
 • zeri
 • travel Magazine
 • maschinerypark
 • IGEME
 • PLACIDWAY
 • HCA
 • HKCR
 • BIZNESETAL
 • OEDSH
 • Messe Display