Feedback

Panairi AGROKOS - Edicioni i 16-të

Pallati i Rinisë, Prishtinë //

20/10/2016 - 22/10/2016

  

Panairi Agrokos -  Edicioni i 16-të

Panairi ndërkombëtar i Agrobiznesit dhe Ushqimit "AGROKOS 2016", edhe këtë vit vazhdon traditën, e sigurimit të një mjedisi optimal për të gjithë ekspozuesit për të promovuar me sukses ofertat e tyre në një mjedis shumë të kërkuar të biznesit, ku të gjithë mund të prekin rezultatet e panairit AGROKOS gjatë ditëve të ekspozimit.

Duke shfrytëzuar lokacionin gjeografik, në qendër të Ballkanit, si dhe rrjetin e gjerë që disponon AGROKOS është kthyer në një ngjarje tregtare tashmë kyçe dhe tradicionale dhe është duke kontribuar vazhdimisht në zhvillimin e mëtejmë të zinxhirit të prodhimtarisë vendore dhe ndërkombëtare në sektorin e agrobiznesit. Njëkohësisht AGROKOS është kthyer në urë-lidhëse ndërmjet bashkëpunimit afarist të vendeve të Evropës dhe më gjerë.

Paralelisht me panairin, për vizitorët profesionist CEO do të organizojë aktivitete të ndryshme informative dhe profesionale si; seminare, punëtori, konferenca nga ekspertë shkencor dhe profesionist të kësaj fushe. 

Regjistrohu online për e-tiketën

Vendi:

Pallati i Rinisë, Prishtinë, Kosovë 

Koha e organizimit të Panairit:

20 – 22 tetor, 2016

Organizator

Congress & Event Organization


Tel:       +381 38 516 013
Fax:      +381 38 516 012

Mob:     +377 45 100 883

E-mail:  info@ceokos.com & mergita@ceokos.com
Web:     www.ceokos.com

Addresa: Rr. Emrush Miftari nr.12, 10000 Prishtinë, Kosovë

Tel:  +49 (0) 621 76225959

Fax: +49 (0) 621 76225933

E-mail: info@xhafa-expo.eu,

Web:    www.xhafa-expo.eu

Address: Augustaanlage 57,  68165 Mannheim, Gjermani

Panairi organizohet

Një herë në vit

Organizimi i ngjarjes së parë

2001

Programi Ekspozues:

Produkte ushqimore

Qumësht, mish, ushqime te detit, pemë dhe perime, produkte konditorike, mëlmesa, etj.

Pije

Lëngje, ujë, kafe, çaj, festivali i birrës, verëra, pije tjera alkoolike dhe spirite.

Bujqësi dhe Blegtori

Agroimpute-farëra, plehra, pesticide, sera, ferma, kafshë, ushqim për kafshë, hortikulturë, etj.

Makineri e lehtë dhe e rëndë për Agrokulturë

 • Pajisje dhe teknologji për përpunim të ushqimit, paketim, etiketim, kontroll të kualitetit dhe monitorim, ftohje dhe ngrohje, ruajtje dhe transportim, pyje, ujitje dhe drenazhim, vegla pune, produkte higjienike, etj.
 • Pajisje dhe teknologji për prodhim të pijeve, mbushje, ambalazhim, etiketim, kontroll të kualitetit, sisteme monitoruese, ruajtje dhe transportim të pijeve, etj.
 • Pajisje dhe teknologji për hotelieri dhe gastronomi.

Institucione

Ministri të Bujqësisë, Institute për Mbrojtjen e Konsumatorit, Institute shkencore për Agrobiznes, Institucione për Certifikimin e Produkteve, Institucione Akademike si; Fakulteti i Bujqësisë dhe Veterinarisë i Universitetit të Prishtinës dhe shkolla tjera të bujqësisë, etj.

Grupi i synuar i vizitorëve

Biznesmenë, përfaqësues të institucioneve, inxhinierë, arkitektë, teknikë, shpërndarës, profesorë, studentë, gazetarë, publiku i gjerë, etj.

Statistika nga edicionet e kaluara:

Numri i ekspozuesve:      

2013    2014     2015

186       169       210

Numri i vizitorëve – Agrokos 2015:

17346

Rezyme

Agrokos

Resume Resume

Video

Video

Pse të ekspozohet në panairin Agrokos?

• Kultivimin e lidhjeve ekzistuese me biznes(e)/institucion(e)
• B2C (takime ballë-për-ballë me klientin)
• B2B dhe mundësinë e B2G takimeve
• Shitje direkte para vizitorëve të shumtë
• Prezantimin/përforcimin e kompanisë/institucionit në treg
• Monitorimi i konkurencës dhe skanimi i tregut 
• Informimin me trendet e fundit të teknologjisë më efektive     dhe efikase 
• Ngjarje të ndryshme informative dhe profesionale si: seminare, punëtori, konferenca nga ekspertë shkencor dhe profesionistë të fushës së agrokulturës
• Promovim direkt para medieve
• Promovim në katalogun e panairit (i cili u shpërndahet falas vizitorëve, ekspozuesve dhe të gjitha palëve me interes)
• Konsulencë për paraqitje sa më profesionale në panair, etj.

Aktivitetet paralele gjatë panairit:

- Konferencë për shtyp

- Seminare dhe konferenca me pjesëmarrës nga ekspertët e fushave

- Mundësinë e B2B dhe B2G takimeve

- Prezantime individuale nga palët me interes

- Ndarja e çertifikatave për ekspozues

- Lojëra të ndryshme

Planimetria e panairit:

Planimetria e Panairit

Agjenda e panairit:

Data                                                    Koha

Vendosja e ekspozuesve:

18-19 tetor 2016                            08:00 - 20:00
20 tetor 2016                                 08:00 – 10:00

Hapja zyrtare:

20 tetor 2016                                      11:00 

Koha e ekspozitës:

20 tetor 2016                                 11:00 - 18:00 

21 tetor 2016                                 10:00 - 18:00 

22 tetor 2016                                 10:00 - 18:00 

Tërheqja e ekpozuesve:

22 tetor 2016                                 pas 18:00

23 tetor 2016                                08:00 - 20:00 

Çështjet doganore për mallërat ekspozuese:

Shkarko formën për çështje doganore

Arritja në Prishtinë me veturë:

Fluturimi për në Prishtinë:

 www.airportpristina.com

Arritja në Panair:

Pasi të arrini në panair, ju lutemi që të vizitoni stendën informative në hapësirat e panairit që t’i merrni ID kartelat si ekspozues, ku stafi jonë do të ju shoqëroj deri tek stenda juaj.

Për më shumë informata ju lutëm kontaktoni zyret tona.

  Akomodimi

Shkarko listën e hoteleve

Hostese gjatë panairit

Na kontaktoni në e-mail info@ceokos.com

Informata mbi Prishtinën

http://www.inyourpocket.com/kosovo/pristina

http://www.kosovoguide.com

http://www.kahmeshku.com

Institucionet dhe
Organizatat mbështetëse

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural

KIESA - Agjensioni për Investime dhe Përkrahje të ndërrmarjeve

AHK - Oda Ekonomike Gjermane për Kosovë dhe Maqedoni

Oda Ekonomike e Diasporës Shqiptare

Odat ekonomike ndërkombëtare dhe rajonale

   


PARTNERET

 • EO
 • Bota Sot
 • Arkiva News
 • Hotel Gracanica
 • mint
 • pixie
 • zeri
 • travel Magazine
 • maschinerypark
 • IGEME
 • PLACIDWAY
 • HCA
 • HKCR
 • BIZNESETAL
 • OEDSH
 • Messe Display