Feedback

Education Fair Sarajevo 2016

Sarajevo //

22/11/2016 - 23/11/2016

   

Panairi i Edukimit Sarajevo

Qëllimi kryesor i këtyre Panaireve të Edukimit është të kontribuoj në fushën e arsimit me objektiva konkrete, si:

- Takim në një vend dhe në një kohë i nxënësve dhe studenteve me institucionet arsimore vendore e ndërkombëtare.

-Ofrimi i mundësive për nxënësit dhe studentët që të marrin informata për shkollim, qoftë brenda ashtu edhe jashtë shtetit, gjithashtu dhe informata rreth përfitimit të bursave.

Edhe këtë vit (njëlloj si vitet e kaluara), CEO vazhdon me iniciativën të punojmë me çdo shkollë të mesme individualisht për të sjellë nxënësit dhe studentet më të mirë në panair.

Vendi

Hotel Europe Sarajevo

Qendra e Sarajevës

Vladislava Skarića 5, 71000 Sarajevo, BiH

Data

22-23 Nentore 2016

   Organizator

Tel: +49(0)621 76225959

Fax: +49(0)621 76225933

e-mail: info@xhafa-expo.eu,

web:    www.xhafa-expo.eu

Addresa: Augustaanlage 57,  68165 Mannheim, Gjermani

Organizimi i ngjarjes

Një herë në vit 

Programi Ekspozues:

Shkolla të ciklit të ulët dhe të mesëm,

Institucionet e arsimit profesional,

Institucionet e Arsimit të Lartë, Publik dhe Privat

Ministri të Arsimit dhe Shkencës.

Ambasada të Huaja në Kosovë, Departamente te kulturës dhe fonde të ndryshme për studime jashtë vendit.

Institucione dhe kompani që ofrojnë shërbime si: kurse, trajnime, teknologji komunikimi dhe softuer, biblioteka, shtëpi botuese, media elektronike dhe të shkruara, OJQ dhe

Instanca të tjera, biznese që ofrojnë punë praktike dhe punë me orar të plotë për të rinjtë dhe studentët e diplomuar, etj.

Grupi i target vizitorëve

Nxënës, studentë, prindër

   

Video

Video, Education Fair 2014

Pse të ekspozohet në Panair?


Marketing direkt para mijëra vizitorëve – në veçanti nxënësve dhe studentëve,
Promovim ne katalogun e Panairit (i cili shpërndahet gratis tek të gjithë vizitorët),
Promovim direkt pranë të gjitha medieve.

Aktivitetet paralele gjatë Panairit​

Konferencë për shtyp,
Prezantime,
Aktivitete promovuese,
Ndarja e certifikatave për ekspozues

Agjenda e Panairit

Data                                                    Koha

Vendosja e ekspozuesve

21/11/2016                                      10:00-20:00  

Hapja zyrtare

22/11/2016                                       10:00  

Koha e ekspozitës

22/11/2016                                        10:00-18:00  

23/11/2016                                        10:00-17:00 

Tërheqja e ekspozuesve

23/11/2016  nga                                 17:00-20:00

   

Arritja në Sarajevë me automjet

Fluturimi për në Sarajevë

 www.sarajevo-airport.ba

Arritja në sallën e Panairit

Pasi të arrini në panair, ju lutem vizitoni stendën informative në hapësirat e panairit, ku do të merrni ID kartelat si ekspozues, pastaj do të shoqëroheni nga stafi ynë për tek stenda juaj.
Për më shumë informata ju lutem kontaktoni në zyrën tonë.

  Akomodimi

Shkarkoni listën e hoteleve

Hostese gjatë Panairit

Ju lutem kontaktoni me e-mail në education@ceokos.com

Informata mbi Sarajevën

www.sarajevo-guide.com

www.sarajevo.ba/en

Institucionet dhe organizatat
mbështetëse të ngjarjes​

Këshilli i Arsimit në Evropë

IME Zurich

Ekspozuesit tanë të kaluar

   


PARTNERET

 • EO
 • Bota Sot
 • Arkiva News
 • Hotel Gracanica
 • mint
 • pixie
 • zeri
 • travel Magazine
 • maschinerypark
 • IGEME
 • PLACIDWAY
 • HCA
 • HKCR
 • BIZNESETAL
 • OEDSH
 • Messe Display