Feedback

HOME & GIFT Exhibition 2016

Pallati i Rinisë, Prishtinë - Kosovë //

15/12/2016 - 17/12/2016

Description: HOME&GIFT_LOGO

Panairi “HOME & GIFT Exhibition”
Edicioni i 1-rë

Qëllimi kryesor i këtij panairi është që në një vend të takohen grupe të ndryshme të bizneseve për t’i ekspozuar produktet dhe shërbimet e tyre pranë mijëra vizitorëve/blerësve, duke u frymëzuar nga atmosfera e krijuar në prag të kohës më të përshtatshme të marrjes dhe dhënies së dhuratave për familjen, të dashurit, miqtë dhe të afërmit.
Ekspozimi i kompanive të ndryshme me një gamë të gjerë të produkteve dhe dhuratave nga shumë marka të njohura në këtë Panair, do ti ofroj vizitorit/blerësit çdo gjë që nevojitet për shtëpinë, dhuratat dhe për një fundvit sa më të lumtur.

Panairi “HOME & GIFT Exhibition”, përveç promovimit të produkteve, do të jetë një mundësi shumë e mirë edhe për shitje të drejtpërdrejt.

Andaj shfrytëzojeni këtë mundësi unike dhe të vetme të organizuar ndonjëherë në Kosovë.
 

Vendi:

Pallati i Rinisë dhe Sporteve – 10000 Prishtinë, Kosovë

Koha e organizmit të Panarit:

15-17 dhjetor 2016

Organizator:
 

Congress & Event Organization

Tel:     +381 38 516 013
Fax:    +381 38 516 012
e-mail: info@ceokos.com
web:    www.ceokos.com

Adresa: Rr. Emrush Miftari, nr. 12, Prishtinë, Kosovë.
 

Co-organizator:
 

Tel: +49(0)621 76225959

Fax: +49(0)621 76225933

e-mail: info@xhafa-expo.eu

web:    www.xhafa-expo.eu


Adresa: Augustaanlage 57,  68165 Mannheim, Germany

Panairi organizohet:

Një herë në vit

Ngjarja e parë e organizuar:

2016

Programi Ekspozues:

DHOMA DITE:
Garnitura lëkure dhe stofi, Kënde lëkure dhe stofi, TV Komoda, Tavolina pritjeje, Vitrina, Paradhoma, etj.

DHOMA GJUMI:
Shtretër, Ormanë, Nako, Pasqyra, Jogi, etj.

DHOMA PËR FËMIJË:
Shtretër, Ormanë, Varëse, Tavolina pune, Jogi, etj.
 

KUZHINA:
Kuzhina, Trapezari, Aparate tjera përcjellëse të kuzhinave, Enë, etj.

BANJO DHE SANITARI:
Qeramika, Mobile të banjos, Kabina dushi, Vaska, Sauna, Veshje muri (tapeta dekoruese), Gurë natyral, Materiale harxhuese, etj.

MOBILE PËR ZYRË:
Vitrina/Dollapa zyre, Tavolina zyre, Tavolina konference, Sirtar, Karrige/Ulëse, Artikuj tjerë për zyre: paisje elektronike, kompjuterë, printer, fotokopje, Materiale harxhuese: leter, notebooks, stilolapsa, etj.

VETURA:
Vetura, Motoçikleta, Bicikleta, etj.

KOPSHTE:
Tavolina dhe karrige, Luhatëse kopshti, Ombrella, Fontana, Dekorime, Furra/Grill, Ndriçim, Lulishte, Kompani kopshtarie, etj.

PRODUKTE PËR FËMIJË:
Llampa, Babyphone, Çanta, Karroca për fëmijë, Orendi dhe mobile për:
kopshte, qerdhe, shkolla, Kompani lodrash, etj.

TEXTIL SHTËPIAK:
Tepih dhe aksesore, Perde dhe aksesore, Mbulesa shtretërish, Mbulesa për tavolina, Jorgan për fëmijë dhe të rritur, Jastëk për fjetje dhe dekorativ, Peshqir, etj.

AKSESORË:
Llampa, Shporta, Aksesor dekorativ, Enë dekorative, etj.

ENTERIER:
Për Lokale, Për Restorante, Për Sallona bukurie, Ndriçim, Aksesorë dekorativ, Vazo, etj.

DHURATA DHE DEKORIME:
Stoli nga ari dhe argjendi, Bizhuteri, Kozmetikë, Veshëmbathje
Programi i martesave, Suvenire, Piktura dhe korniza, etj.
 

Target grupi i vizitorëve:

Familjarë, Biznese, publik i gjerë, etj...


Pse të ekspozohet në panairin Home & Gift:


- Gjetjen e partnerëve bashkëpunues dhe zgjerimin e rrjetit,
- Takime ballë-për-ballë me klientin,
- Mundësinë e B2B, B2C, B2G takimeve,
- Informimin me trendet e fundit,
- Konsulencë për paraqitje sa më profesionale në panair, etj.
- Shitje direkte,
- Promovim në Katalogun e Panairit (i cili shpërndahet falas për vizitorët),
- Promovim direkt pranë të gjitha medieve

- Ky panair është një rast i mirë për prodhuesit dhe importuesit që produktet e tyre t’i promovojnë para vizitorëve dhe para shitësve me pakicë me të cilët do të mund të krijonin marrëdhënie bashkëpunimi në shpërndarjen apo shitjen e produkteve të tyre.


Panairi HOME & GIFT Exhibition do t’iu kursej kohë vizitorëve dhe do t’i tërheq për ta vizituar duke e pasur parasysh që gjithçka çka ju duhet për shtëpinë e tyre dhe dhuratat, do të mund ta gjejnë në një vend, prandaj ky panair përveç promovimit të produkteve, do të jetë një mundësi e mirë edhe për shitje të drejtpërdrejt.


Aktivitetet paralele gjatë Panairit:


- Konferencë për shtyp,
- Seminare dhe konferenca me pjesëmarrës nga ekspertët e fushave,
- B2B, B2C, dhe mundesinë e B2G takimeve,
- Prezantime individuale nga palët me interes,
- Lojëra të ndryshme atraktive,
- Aktivitete Promovuese,
- Ndarja e çertifikatave për ekspozues.
 

Planimetria e panairit:

Hapësirat ekspozuese të panairit Home & Gift

Agjenda:

Data

Koha

Vendosja e ekspozuesve:

13 dhe 14 dhjetor 2016

08:00 – 20:00

Hapja zyrtare:

15 dhjetor 2016

10:00

Koha e ekspozitës:

15 dhjetor 2016
16 dhjetor 2016
17 dhjetor 2016

10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00

Tërheqja e kompanive:

17 dhjetor 2016
18 dhjetor 2016

18:00 - 20:00
08:00 - 12:00  

Forma e Aplikimit për Ekspozues:

Shkarko formën e aplikimit

Çështjet doganore për mallrat ekspozuese:

Shkarko formën për çështje doganore

Arritja në Prishtinë me makinë:

Description: C:\Users\pc-albona\Desktop\Harta_Rrugore_e_kosoves.jpg

Fluturimi për në Prishtinë:

 www.airportpristina.com

Arritja në Panair:

 

Description: http://www.kosovafair.com/Portals/0/ftesat/arriving.jpg
Pasi të arrini në panair, ju lutem vizitoni stendën  informative, në mënyre që të pajiseni me kartë identiteti të ekspozueseve, Stafi ynë do t’ju shoqëron deri tek stenda juaj. Për më shumë informacione ju lutem kontaktoni në
zyrën tonë.

Për më shumë informata ju lutemi kontaktoni në:

+381 38 516 013
info@ceokos.com
 


Description: http://www.kosovafair.com/Portals/0/ftesat/HotelSymbol.jpg   Akomodimi:

Shkarko listën e hoteleve
 

Hostesse gjatë panairit:

Ju lutem kontaktoni përmes e-mailit: info@ceokos.com


Informata mbi Prishtinën:

http://www.inyourpocket.com/kosovo/pristina

http://www.kosovoguide.com 
 

http://www.kahmeshku.com

Institucionet dhe organizatat mbështetëse:

- Institucionet e Republikës së Kosovës,
- KIESA - Agjencioni për investime dhe përkrahje të ndërrmarjeve,
- Oda Ekonomike e Diasporës Shqiptare,
- Odat Ekonomike ndërkombëtare dhe regjionale,
- Asociacione të Biznesit nga Kosova dhe më gjerë, etj.
 


PARTNERET

 • EO
 • Bota Sot
 • Arkiva News
 • Hotel Gracanica
 • mint
 • pixie
 • zeri
 • travel Magazine
 • maschinerypark
 • IGEME
 • PLACIDWAY
 • HCA
 • HKCR
 • BIZNESETAL
 • OEDSH
 • Messe Display