Feedback

Panairi i Teknologjisë Informative ITTF - edicioni i 10-të

Pallati i Rinisë, Prishtinë //

20/10/2016 - 22/10/2016

Titulli:

Përshkrimi:

Data:

Vendi:

Panairi organizohet:

Hapësirë Ekspozuese:

ITTF 2016 - Edicioni i 10-të

Panairi i Teknologjisë Informative, Telekomunikacionit, Elektronikës dhe Grafikës

20 - 22 tetor 2016

Prishtinë, (Pallati i Rinisë)

Çdo dy vjet

4000m²

Organizator:

CEO - Congress & Event Organization

Tel :    +381 38 516 013  
Fax :   +381 38 516 012

e-mail: info@ceokos.com
web:    www.ceokos.com

Adresa: Emrush Miftari nr.12 – Velani
10000 Prishtinë, Kosovë

Regjistrohu online për e-tiketën

Programi Ekspozues:

Kompjuter & softwerë, Postë dhe
Telekomunikacion, pajisje: kopjimi, shtypi dhe
skanimi, pajisje dhe shërbime interneti, IT-service,
Elektronikë e konsumit dhe aparaturë shtëpiake,
SNC Satelite, networks & kablo, telekomunikacion,
zërime dhe pajisje tjera të muzikës, fotografi digjitale,
mediumet, kurse kompjuterike,
shtypshkronja, studio dizajnimi,
studio filmike, produksione, etj. 

Statistika nga edicionet e kaluara:

Numri i ekspozuesve:                     2009         2010       2012

                                                         53             68           56

Numri i vizitorëve:                           ITTF 2012: 12,150

ITTF 2012 - Rezyme
 

Institucionet dhe Organizatat mbështetëse:

- Ministria e Zhvillimit Ekonomik / Departamenti i Postë- telekomunikacionit dhe Teknologjisë Informative të Kosovës,

- Ministria e Administratës Publike,

- Shoqata e Teknologjisë Informative - STIKK,

- Oda Ekonomike e Diasporës Shqiptare.

- Oda Ekonomike nga rajoni

Pse të ekspozohet në ITTF?

- Pjesëmarrës akterët kryesorë të fushës së IT-së dhe Telekomunikacionit nga Kosova dhe rajoni.

- Marketing dhe shitje direkte pranë mijëra vizitorëve

- Promovim në katalogun e panairit (i cili shpërndahet falas për vizitorët),

- Promovim direkt pranë të gjitha mediave elektronike dhe të shkruara,

- B2B dhe konferenca.

Aktivitetet paralele gjatë panairit:

- Konferencë për shtyp,

- Takime B2B,

- Konferenca dhe prezantime nga ekspertët e fushës së IT-së  dhe Telekomunikacionit,

- Ndarja e çertifikatave  dhe mirënjohjeve për ekspozuesit dhe      mbështetësit e panairit.

Planimetria e panairit:

 Hapësirat ekspozuese të panairit ITTF

Agjenda e panairit

                 Data

               Koha

Vendosja e ekspozuesve

18, 19 tetor 2016
20 tetor 2016

08:00 – 20:00
08:00 – 10:00

Hapja zyrtare

20  tetor 2016

11:00

Koha e ekspozitës

20 tetor 2016

21 tetor 2016

22 tetor 2016

11:00 – 18:00

10:00 – 18:00

10:00 – 18:00

 

Tërheqja e kompanive

22 tetor 2016

23 tetor 2016

pas 16:00

08:00 – 20:00

Pajisje shtesë për stenda:

 Shkarko formën

Mundësitë e reklamimit:

 Shkarko formën

Çështjet doganore për produktet ekspozuese:

 Shkarko formën

Arritja në Prishtinë

Me veturë:

Fluturimi për në Prishtinë:
  www.airportpristina.com

Arritja në Panair:

Pasi të arrini në panair, ju lutemi që të vizitoni stendën informative në hapësirat e panairit që t’i merrni ID kartelat si ekspozues, ku stafi jonë do t’ ju shoqëroj deri te stenda juaj. Për më shumë informata ju lutemi që të kontaktoni në zyrë ose personat përgjegjës:

z. Nexhmedin Xhafa    +377 44 629 916

Accomodation:

Shkarko listën e hoteleve

Hostese gjatë panairit:

Ju lutemi që të kontaktoni partnerët tanë, organizatën OEDSH.

E-mail: info@ceokos.com

Informata mbi Prishtinën:

http://www.inyourpocket.com/kosovo/pristina

http://www.kosovoguide.com 

http://www.kahmeshku.com/


PARTNERET

 • EO
 • Bota Sot
 • Arkiva News
 • Hotel Gracanica
 • mint
 • pixie
 • zeri
 • travel Magazine
 • maschinerypark
 • IGEME
 • PLACIDWAY
 • HCA
 • HKCR
 • BIZNESETAL
 • OEDSH
 • Messe Display