Feedback

Panairi AGROKOS - Edicioni i 17-të

Pallati i Rinisë, Prishtinë //

18/10/2017 - 20/10/2017

  

Panairi Agrokos -  Edicioni i 17-të

Panairi ndërkombëtar i Agrobiznesit dhe Ushqimit "AGROKOS 2017", do të sigurojë një mjedis optimal për të gjithë ekspozuesit për të promovuar me sukses ofertat tuaja në një mjedis shumë të kërkuar të biznesit, ku të gjithë mund të prekin rezultatet e panairit AGROKOS gjatë ditëve të ekspozimit.

"AGROKOS 2017" është një mundësi e shkëlqyer për të takuar në një vend tërë krerët e industrisë, si dhe ju mundeson të prisni te stenda juaj një numër mbresëlënës të vizitorëve vendas dhe ndërkombëtarë të etur për tu njohur me ofertat më të reja dhe shërbimet qe ofroni.

Regjistrohu online për e-tiketën

Vendi

Pallati i Rinisë, Prishtinë, Kosovë 

Data

18 – 20 tetor, 2017

Organizatorët

Congress & Event Organization


Tel:   +381 (0) 38 516 013

Fax:  +381 (0) 38 516 012

Mob: +377 45 100 881 / 45 100 882

E-mail:  info@ceokos.com
Web:    www.ceokos.com
Adresa: Rr. Emrush Miftari, Nr. 12, 10000 Prishtinë, Kosovë

Tel:  +49 (0) 621 76225959

Fax: +49 (0) 621 76225933

E-mail: info@xhafa-expo.eu,

Web:    www.xhafa-expo.eu

Address: Augustaanlage 57,  68165 Mannheim, Gjermani

Panairi organizohet

Një herë në vit

Organizimi i ngjarjes së parë

2001

Programi Ekspozues:

Produkte ushqimore

Qumësht, mish, ushqime te detit, pemë dhe perime, produkte konditorike, mëlmesa, etj.

Pije

Lëngje, ujë, kafe, çaj, festivali i birrës, verëra, pije tjera alkoolike dhe spirite.

Bujqësi dhe Blegtori

Agroimpute-farëra, plehra, pesticide, sera, ferma, kafshë, ushqim për kafshë, hortikulturë, etj.

Makineri e lehtë dhe e rëndë për Agrokulturë

 • Pajisje dhe teknologji për përpunim të ushqimit, paketim, etiketim, kontroll të kualitetit dhe monitorim, ftohje dhe ngrohje, ruajtje dhe transportim, pyje, ujitje dhe drenazhim, vegla pune, produkte higjienike, etj.
 • Pajisje dhe teknologji për prodhim të pijeve, mbushje, ambalazhim, etiketim, kontroll të kualitetit, sisteme monitoruese, ruajtje dhe transportim të pijeve, etj.
 • Pajisje dhe teknologji për hotelieri dhe gastronomi.

Institucione

Ministri të Bujqësisë, Institute për Mbrojtjen e Konsumatorit, Institute shkencore për Agrobiznes, Institucione për Certifikimin e Produkteve, Institucione Akademike si; Fakulteti i Bujqësisë dhe Veterinarisë i Universitetit të Prishtinës dhe shkolla tjera të bujqësisë, etj.

Grupi i synuar i vizitorëve

Biznesmenët, përfaqësuesit e institucioneve, inxhinierë, arkitektët, teknikët, shpërndarësit, profesorët, studentët, gazetarët, publiku i gjerë, etj.

Statistika nga edicionet e kaluara:

Numri i ekspozuesve:      

2013    2014     2015      2016

186       169       210       135 

Numri i vizitorëve – Agrokos 2015:

8600 

Rezyme

 Agrokos

Testimonials View Testimonials

Video

 Video

Pse të ekspozohet në panairin Agrokos?

• Kultivimin e lidhjeve ekzistuese me biznes(e)/institucion(e)
• B2C (takime ballë-për-ballë me klientin)
• B2B dhe mundësinë e B2G takimeve
• Shitje direkte para vizitorëve të shumtë
• Prezantimin/përforcimin e kompanisë/institucionit në treg
• Monitorimi i konkurencës dhe skanimi i tregut 
• Informimin me trendet e fundit të teknologjisë më efektive     dhe efikase 
• Ngjarje të ndryshme informative dhe profesionale si: seminare, punëtori, konferenca nga ekspertë shkencor dhe profesionistë të fushës së agrokulturës
• Promovim direkt para medieve
• Promovim në katalogun e panairit (i cili u shpërndahet falas vizitorëve, ekspozuesve dhe të gjitha palëve me interes)
• Konsulencë për paraqitje sa më profesionale në panair, etj.

Aktivitetet paralele gjatë panairit:

- Konferencë për shtyp

- Seminare dhe konferenca me pjesëmarrës nga ekspertët e fushave

- Mundësinë e B2B dhe B2G takimeve

- Prezantime individuale nga palët me interes

- Ndarja e çertifikatave për ekspozues

- Lojëra të ndryshme

Planimetria e panairit:

Planimetria e Panairit

Agjenda e panairit:

Data                                                    Koha

Vendosja e ekspozuesve:

16-17 tetor 2017                            08:00 - 20:00

Hapja zyrtare:

18 tetor 2017                                      10:00 

Koha e ekspozitës:

18 tetor 2017                                 10:00 - 18:00 

19 tetor 2017                                 10:00 - 18:00 

20 tetor 2017                                 10:00 - 18:00 

Tërheqja e ekpozuesve:

20 tetor 2017                                 pas 18:00

21 tetor 2017                                08:00 - 20:00 

Çështjet doganore për mallërat ekspozuese:

Shkarko formën për çështje doganore

Arritja në Prishtinë me veturë:

Fluturimi për në Prishtinë:

 www.airportpristina.com

Arritja në Panair:

Pasi të arrini në panair, ju lutemi që të vizitoni stendën informative në hapësirat e panairit që t’i merrni ID kartelat si ekspozues, ku stafi jonë do të ju shoqëroj deri tek stenda juaj.

Për më shumë informata ju lutëm kontaktoni zyret tona.

  Akomodimi

Shkarko listën e hoteleve

Hostese gjatë panairit

Na kontaktoni në e-mail info@ceokos.com

Informata mbi Prishtinën

http://www.inyourpocket.com/kosovo/pristina

http://www.kosovoguide.com

http://www.kahmeshku.com

Institucionet dhe
Organizatat mbështetëse

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural

KIESA - Agjensioni për Investime dhe Përkrahje të ndërrmarjeve

AHK - Oda Ekonomike Gjermane për Kosovë dhe Maqedoni

Oda Ekonomike e Diasporës Shqiptare

Odat ekonomike ndërkombëtare dhe rajonale

   


PARTNERET

 • EO
 • Bota Sot
 • Arkiva News
 • Hotel Gracanica
 • mint
 • pixie
 • zeri
 • travel Magazine
 • maschinerypark
 • IGEME
 • PLACIDWAY
 • HCA
 • HKCR
 • BIZNESETAL
 • OEDSH
 • Messe Display