Feedback

Panairi i Edukimit - Edicioni i 11-të, 20 – 21 prill 2017

Pallati i Rinisë, Prishtinë //

20/04/2017 - 21/04/2017

  

Panairi i Edukimit - edicioni i 11-të 2017

Qëllimi kryesor i këtij Panairi të Edukimit është të kontribuoj në fushën e arsimit me objektiva konkrete, si:

- Takim në një vend dhe në një kohë i nxënësve dhe studenteve me institucionet arsimore vendore e ndërkombëtare.

- Ofrimi i mundësive për nxënësit dhe studentët që të marrin informata për shkollim, qoftë brenda ashtu edhe jashtë shtetit, gjithashtu dhe informata rreth përfitimit të bursave.

Edhe këtë vit (njëlloj si vitet e kaluara), CEO vazhdon me iniciativën të punojë me çdo shkollë të mesme individualisht për të sjellë nxënësit dhe studentet më të mirë në panair.

Regjistrohu online 

Vendi

Pallati i Rinisë dhe Sporteve - Prishtinë, Kosovë

Data

20 – 21 prill 2017

Organizator

Congress & Event Organization

Tel: +381 38 516 013 
Fax: +381 38 516 012
e-mail: education@ceokos.com
web:    www.ceokos.com
Addresa: rr. Emrush Miftari nr.12 – Velani

10000 Prishtinë, Kosovë

Bashkorganizator

Tel: +49(0)621 76225959

Fax: +49(0)621 76225933

e-mail: info@xhafa-expo.eu,

web:    www.xhafa-expo.eu

Address: Augustaanlage 57, 68165 Mannheim,Gjermani

Organizimi i ngjarjes

Një herë në vit

Organizimi i ngjarjes së parë

2006

Programi Ekspozues

Shkolla të ciklit të ulët dhe të mesëm

Institucionet e arsimit profesional

Institucionet e Arsimit të Lartë, Publik dhe Privat

Ministri të Arsimit dhe Shkencës

Ambasada të Huaja në Kosovë, Departamente te kulturës dhe fonde të ndryshme për studime jashtë vendit

Institucione dhe kompani që ofrojnë shërbime si: kurse, trajnime, teknologji komunikimi dhe softuer, biblioteka, shtëpi botuese, media elektronike dhe të shkruara, OJQ dhe Instanca të tjera, biznese që ofrojnë punë praktike dhe punë me orar të plotë për të rinjtë dhe studentët e diplomuar, etj

Grupi target i vizitorëve

Nxënës, studentë, prindër

Statistikat nga edicionet e kaluara

Numri i ekspozuesve:            

2011      2012    2013     2014    2015   2016

61          63        65         72        78        82

Numri i vizitorëve – 2016

13.460

Rezyme dhe foto galeri 2016

Rezyme 2016
Video Dokumentar Video Dokumentar 2016

Pse të ekspozohet në Panair?


Marketing direkt (përmes formës më efektive tashmë të vërtetuar nga expertë të marketingut - ballë për ballë) me mijëra vizitorë – në veçanti me nxënës dhe studentë potencial.

Promovim në katalogun e Panairit (i cili shpërndahet gratis tek të gjithë vizitorët dhe tek të gjitha palët tjera me interes).

Promovim/reklamim direkt pranë të gjitha medieve.

Aktivitetet paralele gjatë Panairit

 • Konferencë për shtyp
 • Prezantime
 • Aktivitete promovuese
 • Ndarja e certifikatave për ekspozues

Agjenda e Panairit

Data                                                    Koha

Vendosja e ekspozuesve

19 prill 2017                                      08:00-20:00 

Hapja zyrtare

20 prill 2017                                      10:00 

Koha e ekspozitës

20 prill 2017                                      10:00-18:00 

21 prill 2017                                      10:00-17:00 

Periudha e tërheqjes së ekspozuesve

21 prill 2017                                      17:00-20:00

Planimetria e panairit:

Çështjet doganore për produktet
e ekspozuesve

Planimetria e Panairit

Shkarko formën për çështjet doganore

Arritja në Prishtinë me automjet

Fluturimi për në Prishtinë

 www.airportpristina.com

Arritja në sallën e Panairit

Pasi të arrini në panair, ju lutem vizitoni stendën informative në hapësirat e panairit, ku do të merrni ID kartelat si ekspozues, pastaj do të shoqëroheni nga stafi ynë për tek stenda juaj.
Për më shumë informata ndjehuni të lirshëm të na kontaktoni në education@ceokos.com.

 Akomodimi 

Akomodimi

Shkarkoni listën e hoteleve

Hostese gjatë Panairit

Ju lutem kontaktoni me e-mail në education@ceokos.com

Informata mbi Prishtinën

http://www.inyourpocket.com/kosovo/pristina

http://www.kosovoguide.com

http://www.kahmeshku.com

Institucionet dhe organizatat
mbështetëse të ngjarjes

Oda Ekonomike e Diasporës Shqiptare

Ministria e Edukimit në Shqipëri

Ministria e Edukimit në Kosovë

Departmenti i Edukimit

Departamenti i Kulturës

   


PARTNERET

 • EO
 • Bota Sot
 • Arkiva News
 • Hotel Gracanica
 • mint
 • pixie
 • zeri
 • travel Magazine
 • maschinerypark
 • IGEME
 • PLACIDWAY
 • HCA
 • HKCR
 • BIZNESETAL
 • OEDSH
 • Messe Display