Feedback

Panairi i Turizmit dhe Udhëtimeve - edicioni i 13-të

Pallati i Rinisë, Prishtinë //

21/04/2016 - 22/04/2016

Titulli:

Nëntitulli:

Data:

Vendi:

Panairi organizohet:

Hapësirë Ekspozuese:

Travel Fair – Edicioni i 13-të

Panairi i Turizmit dhe Udhëtimeve

21 – 22 prill, 2016

Prishtinë, (Pallati i Rinisë)

Një herë në vit

4000m²

Organizator:


 

Congress & Event Organization

Tel:   +381 (0) 38 516 013

Fax:  +381 (0) 38 516 012

Mob: +377 45 100 883

e-mail: mergita@ceokos.com & info@ceokos.com

web:    www.ceokos.com

Adresa: Rr. Emrush Miftari, nr. 12, Prishtinë, Kosovë.

Regjistrohu online për e-tiketën

Programi ekspozues:
  

Zyre për informacione turistike, agjenci turistike, asociacione turistike vendore & ndërkombëtare, ministri, komuna, organizatore udhëtimesh, hotele, gastronomi,restorane, komplekse turistike, distributorë dhe prodhues të skive dhe pajisjeve për skijim, pajisje sportive, pajisje për sporte në natyrë (sporte alpine, ngjitje, hiking), turizëm malor dhe turizëm rural, turizëm mjekësor, avio-kompani, agjenci për ofrimin e veturave me qera, IT dhe shërbime softuerike për aranzhimin e udhëtimeve, institucione kulturore, qendra rekreative dhe pajisje, fitness, botues të guidave turistike, artizanate, bllogera, etj.

Statistika nga edicionet e shkuara:

                                          2013     2014       2015

Numri i ekspozuesve:         59          61           51

Nr. i vizitorëve – Panairi i Turizmit 2015: 12151

Institucionet dhe
Organizatat mbështetëse:

- Ministria e Tregtisë dhe Industrisë/Departamenti i Turizmit

- Komunat

- Asociacionet Turistike nga Kosova dhe Rajoni

- Oda Ekonomike e Diasporës Shqiptare

          

Pse të ekspozohet në Panairin e
Turizmit dhe Udhëtimeve?

- Pjesëmarrës akterët kryesorë të fushës së Turizmit dhe Udhëtimeve nga Kosova dhe rajoni

- Gjetjen e partnerëve bashkëpunues dhe zgjerimin e rrjetit

- Takime ballë-për-ballë me klientin

- Mundësinë e B2B, B2C, B2G takimeve

- Informimin me trendet e fundit

- Konsulencë për paraqitje sa më profesionale në panair, etj.

- Shitje direkte

- Promovim në Katalogun e Panairit (i cili shpërndahet falas për vizitorët)

- Promovim direkt pranë të gjitha mediave

Aktivitetet paralele gjatë panairit:

- Konferencë për shtyp

- Seminare dhe konferenca me pjesëmarrës nga ekspertët e fushave

- B2B, B2C, dhe mundesinë e B2G takimeve

- Prezantime individuale nga palët me interes

- Lojëra të ndryshme atraktive

- Aktivitete Promovuese

- Ndarja e çertifikatave për ekspozues

Planimetria e panairit:

Hapësirat ekspozuese të panairit të Turizmit

Agjenda e panairit

Data

Koha

Vendosja e ekspozuesve

20 prill 2016

08:00 – 20:00

Hapja zyrtare

21 prill 2016

10:00

Koha e ekspozitës

21 prill 2016

22 prill 2016

10:00 – 18:00

10:00 – 17:00

Tërheqja e kompanive

22 prill 2015

17:00 – 20:00

Arritja në Prishtinë:

Me veturë:  

     

Fluturimi për në Prishtinë:
www.airportpristina.com


Arritja në Panair:

Pasi të arrini në panair, ju lutemi që të vizitoni stendën informative në hapësirat e panairit që t’i merrni ID kartelat si ekspozues, ku stafi jonë do të ju shoqëroj deri tek stenda juaj.

Për më shumë informata ju lutëm kontaktoni zyret tona.


Akomodimi:

Shkarko listën e hoteleve

Hostese gjatë panairit:

Ju lutemi që të kontaktoni:
Email: info@ceokos.com

Informata mbi Prishtinën:

http://www.inyourpocket.com/kosovo/pristina

http://www.kosovoguide.com 

http://www.kahmeshku.com/


PARTNERET

 • EO
 • Bota Sot
 • Arkiva News
 • Hotel Gracanica
 • mint
 • pixie
 • zeri
 • travel Magazine
 • maschinerypark
 • IGEME
 • PLACIDWAY
 • HCA
 • HKCR
 • BIZNESETAL
 • OEDSH
 • Messe Display