Feedback

EXPOKOS

Panairi Expokos - Edicioni i 16-
Pallati i Rinisë, Prishtinë //

24/05/2017 - 27/05/2017

Panairi Ndërkombëtar "EXPOKOS", është ngjarja më e rëndësishme në Ballkanin Perëndimor, që i dedikohet ndërtimit, energjetikës, teknologjisë dhe patundshmërisë, i cili mbahet në Kosovë.

Edhe këtë vit Expokos, vizitorëve dhe ekspozuesve do t’u sjell variacion gjatë programit ekspozues, duke u ofruar kompanive mundësi zgjerimi jashtë territorit të Kosovës, si dhe të ndez entuziazmin për gjeneratat e ardhshme të profesionistëve të këtyre fushave.

Expokos është destinacioni juaj ideal, të bashkoheni me prodhues dhe furnitorë të gjitha fushave të ndërtimit, energjisë dhe teknologjisë nga vendi dhe rajoni.

Lexo me shume rreth Expokos

PARTNERET

 • EO
 • Bota Sot
 • Arkiva News
 • Hotel Gracanica
 • mint
 • pixie
 • zeri
 • travel Magazine
 • maschinerypark
 • IGEME
 • PLACIDWAY
 • HCA
 • HKCR
 • BIZNESETAL
 • OEDSH
 • Messe Display