Feedback

TRAVEL FAIR

Panairi i Turizmit & Sportit - edicioni i 14-të

Pallati i Rinisë, Prishtinë, Kosovë //

20/04/2017 - 21/04/2017

Programi Ekspozues:

Zyre për informacione turistike, agjenci turistike, asociacione turistike vendore & ndërkombëtare, ministri, komuna, organizatore udhëtimesh, hotele, gastronomi,restorane, komplekse turistike, distributorë dhe prodhues të skive dhe pajisjeve për skijim, pajisje sportive, pajisje për sporte në natyrë (sporte alpine, ngjitje, hiking), turizëm malor dhe turizëm rural, turizëm mjekësor, avio-kompani, agjenci për ofrimin e veturave me qera, IT dhe shërbime softuerike për aranzhimin e udhëtimeve, institucione kulturore, qendra rekreative dhe pajisje, fitness, botues të guidave turistike, artizanate, bllogera, etj.

Informohu në detaje për Travel Fair.

PARTNERET

 • EO
 • Bota Sot
 • Arkiva News
 • Hotel Gracanica
 • mint
 • pixie
 • zeri
 • travel Magazine
 • maschinerypark
 • IGEME
 • PLACIDWAY
 • HCA
 • HKCR
 • BIZNESETAL
 • OEDSH
 • Messe Display