CEO-Congress and Event Organization është kompani e specializuar në Menaxhim të Eventeve në Kosovë dhe Gjermani. Si kompani lidere në vend, është e certifikuar dhe anëtare e vetme nga Kosova në Asociacionin Botëror të Industrisë së Panaireve – UFI me seli në Francë

ufi

Numri i klientëve që ne aktualisht i shërbejmë është mbi 1100 Subjekte brenda vitit. Deri më sot CEO ka organizuar 102 panaire, 240 konferenca, 60 seminare, mbi 15 panaire për palët e treta dhe 27 misione biznesi në vende të ndryshme të botës.

Kalendari i panaireve për vitin 2020

Panairi i Edukimit

Edicioni 14-të
28 Maj 2020
Sheshi Skënderbeu, Prishtinë

më shumë

Panairi Expokos

Edicioni 19-të
21 – 23 Tetor 2020
Pallati i Rinisë, Prishtinë

më shumë

Panairi Agrokos

Edicioni 20-të
21 – 23 Tetor 2020
Pallati i Rinisë, Prishtinë

më shumë

Panairi i Turizmit dhe Sportit

Edicioni 16-të
21 -23 Tetor 2020
Pallati i Rinisë, Prishtinë

më shumë

Kalendari i panaireve dhe konferencave të organizuara për të tjerë

logo

Oda e Mjekëve te Kosovës
18-19 tetor 2019

Kongresi dhe Panairi i Mjekësisë
Hotel Emerald, Prishtinë

Untitled-2

Shoqata e Ujësjellësve dhe Kanalizimit Kosovë SHUKOS
06-08 nëntor 2019

Konferenca dhe ekspozita e përbashkët ballkanike
Hotel Emerald, Prishtinë

cogre kosova

Komitetit Nacional – CIGRE Kosovë
06-08 nëntor 2019

Konferenca dhe ekspozita e I-rë e Komitetit Nacional CIGRE Kosovë
Sistemet e energjisë elektrike
Hotel Sirius, Prishtinë

vhs-dvv_int_logo_rgb_pos_ver

DVV International
22 nëntor 2019

Konferenca
E ardhmja e arsimit për të rritur në Kosovë
Hotel- Sirius, Prishtinë

logo

Oda e Mjekëve te Kosovës
18-19 tetor 2019

Kongresi dhe Panairi i Mjekësisë
Hotel Emerald, Prishtinë

Untitled-2

Shoqata e Ujësjellësve dhe Kanalizimit Kosovë SHUKOS
06-08 nëntor 2019

Konferenca dhe ekspozita e përbashkët ballkanike
Hotel Emerald, Prishtinë

cogre kosova

Komitetit Nacional – CIGRE Kosovë
06-08 nëntor 2019

Konferenca dhe ekspozita e I-rë e Komitetit Nacional CIGRE Kosovë
Sistemet e energjisë elektrike
Hotel Sirius, Prishtinë

vhs-dvv_int_logo_rgb_pos_ver

DVV International
22 nëntor 2019

Konferenca
E ardhmja e arsimit për të rritur në Kosovë
Hotel- Sirius, Prishtinë

logo_pp

15 Mars 2019
Panairi i Punës Gjakovë

21 Mars 2019
Panairi i Punës Gjilan

logo_pp

15 Mars 2019
Panairi i Punës Gjakovë

21 Mars 2019
Panairi i Punës Gjilan

30 Mars 2019
Panairi i Punës Ferizaj

3 Prill 2019
Panairi i Punës Prizren

8 Prill 2019
Panairi i Punës Pejë

Partnerët

Partnerët Medial