Shërbimet

Shërbimet

Layer 2
Layer 3
Layer 4
Organization of Virtual Events, providing Virtual Trade Fair platforms
selected-3
Layer 7
Layer 2
Layer 3
Layer 4
Organization of Virtual Events, providing Virtual Trade Fair platforms
selected-3
Layer 7

Shërbime marketingu

Layer 6

Shërbime marketingu

Kompania CEO ofron shërbime marketingu për panaire dhe evente tjera duke filluar nga planifikimi, promovimi, dizajnimi, projektimi e deri te implementimi i plotë i eventit tuaj.

Me ne mund të konsultoheni edhe për këto shërbime si:
Branding
Design
Web Design
Digital Marketing
Printim

Kompania CEO ofron shërbime marketingu për panaire dhe evente tjera duke filluar nga planifikimi, promovimi, dizajnimi, projektimi e deri te implementimi i plotë i eventit tuaj.

Me ne mund të konsultoheni edhe për këto shërbime si:
Branding
Design
Web Design
Digital Marketing
Printim