Shërbimet

Shërbimet

Organizatorë i panaireve/eventeve virtuale
Ofrues i Platformave Virtuale 3D

Organization of Virtual Events, providing Virtual Trade Fair platforms

Organizatorë i panaireve/eventeve virtuale
Ofrues i Platformave Virtuale 3D

Ne ofrojmë zgjidhje për organizator të panaireve dhe këshilltarëve të klientëve platformën tonë në 3D.
Kjo platformë ju mundëson organizimin e panaireve ku ekspozuesit dhe vizitorët e industrisë suaj mund të:

 • Takohen për të shkëmbyer informacione;
 • Prezantojnë produktet, shërbimet dhe trendet e reja;
 • Bisedojnë me partner apo klient potencial dhe madje të hyjnë në sallë të e panairit dhe ta shijojnë vizitën e tyre virtuale në një platformë plotësisht në 3D.

Si ofrues të platformës virtuale, ne ofrojmë një eksperiencë unike virtuale për panaire/evente të llojeve të ndryshme. Platforma mundëson paraqitjen e panaireve në dimension 3D e cila është një paraqitje shumë reale, gjithashtu interaktiviteti që na e mundëson platforma I bëjnë panairet/eventet tona virtuale një alternativë të qëndrueshme.

Nivel tjetër i bashkëpunimit
Ju mund të krijoni përvojën më gjithëpërfshirëse nga distanca për t’u lënë përshtypje të veçantë ekspozuesve, partnerëve dhe vizitorëve tuaj.

Sallat dhe stendat virtuale të panairit
Sallat dhe stendat tuaja virtuale të panairit/eventet mund të vizitohen nga vizitorët nga kudo dhe në çdo kohë. Ekspozuesit mund të vendosin produkte, video, broshura duke personalizuar kështu stendën e tyre në 3D

Përveç platformës 3D për panairin virtual, ne ju ofrojmë një zgjidhje me pikat kyresore për organizimin e panairit/eventit tuaj virtual:

 • Dizajn dhe marketing dixhital
 • Menaxher të panairit/eventit
 • Operatorë të panairit/eventit
 • Mbështetje e marketingut të panairit/eventit
 • Menaxhim i databazës
 • Video manual për regjistrimin e ekspozuesit në platformë
 • Video manual për regjistrimin e vizitorëve në platformë
 • Mbështetje në IT gjatë panairit/eventit
 • Mbështetje në përmbledhje të panairit/eventin pas përfundimit.

Auditoriumi
Ju mund të organizoni konferenca dhe prezantime paralelisht në auditorium i cili është një shërbim i integruar në platformë.

Salla për takime virtuale
Salla/ Lounge do t’ju lejojë vizitorëve tuaj të takohen dhe të bisedojnë me njëri tjetrin. Sapo që vizitori të hyjë në sallë, programi i platformës identifikon ata janë brenda sallës dhe vizitorët mund të shohin menjëherë se kush tjetër është brenda dhe kanë mundësinë të bisedojnë dhe të telefonojnë njëri tjetrin.

Ne ofrojmë zgjidhje për organizator të panaireve dhe këshilltarëve të klientëve platformën tonë në 3D.
Kjo platformë ju mundëson organizimin e panaireve ku ekspozuesit dhe vizitorët e industrisë suaj mund të:

 • Takohen për të shkëmbyer informacione;
 • Prezantojnë produktet, shërbimet dhe trendet e reja;
 • Bisedojnë me partner apo klient potencial dhe madje të hyjnë në sallë të e panairit dhe ta shijojnë vizitën e tyre virtuale në një platformë plotësisht në 3D.

Si ofrues të platformës virtuale, ne ofrojmë një eksperiencë unike virtuale për panaire/evente të llojeve të ndryshme. Platforma mundëson paraqitjen e panaireve në dimension 3D e cila është një paraqitje shumë reale, gjithashtu interaktiviteti që na e mundëson platforma I bëjnë panairet/eventet tona virtuale një alternativë të qëndrueshme.

Nivel tjetër i bashkëpunimit
Ju mund të krijoni përvojën më gjithëpërfshirëse nga distanca për t’u lënë përshtypje të veçantë ekspozuesve, partnerëve dhe vizitorëve tuaj.

Sallat dhe stendat virtuale të panairit
Sallat dhe stendat tuaja virtuale të panairit/eventet mund të vizitohen nga vizitorët nga kudo dhe në çdo kohë. Ekspozuesit mund të vendosin produkte, video, broshura duke personalizuar kështu stendën e tyre në 3D

Përveç platformës 3D për panairin virtual, ne ju ofrojmë një zgjidhje me pikat kyresore për organizimin e panairit/eventit tuaj virtual:

 • Dizajn dhe marketing dixhital
 • Menaxher të panairit/eventit
 • Operatorë të panairit/eventit
 • Mbështetje e marketingut të panairit/eventit
 • Menaxhim i databazës
 • Video manual për regjistrimin e ekspozuesit në platformë
 • Video manual për regjistrimin e vizitorëve në platformë
 • Mbështetje në IT gjatë panairit/eventit
 • Mbështetje në përmbledhje të panairit/eventin pas përfundimit.

Auditoriumi
Ju mund të organizoni konferenca dhe prezantime paralelisht në auditorium i cili është një shërbim i integruar në platformë.

Salla për takime virtuale
Salla/ Lounge do t’ju lejojë vizitorëve tuaj të takohen dhe të bisedojnë me njëri tjetrin. Sapo që vizitori të hyjë në sallë, programi i platformës identifikon ata janë brenda sallës dhe vizitorët mund të shohin menjëherë se kush tjetër është brenda dhe kanë mundësinë të bisedojnë dhe të telefonojnë njëri tjetrin.

Log In
Log In
Entrance
Entrance
Lobby
Lobby
Lounge
Lounge
Auditorium
Auditorium
Views of exhibition and booths
Views of exhibition and booths
Views of exhibition and booths
Views of exhibition and booths
Views of exhibition and booths
Views of exhibition and booths
Views of exhibition and booths
Views of exhibition and booths
Views of exhibition and booths
Views of exhibition and booths