Stafi i Kompanisë CEO

Kompania jonë përbëhet nga një grup i profesionistëve të cilët i krijojnë, dizajnojnë, menaxhojnë dhe garantojnë cilësi të matshme të eventeve për klientët tanë.

Tash e 17 vite stafit të CEO-s i është besuar implementimi i mbi 300 projekteve në shumë shtete të ndryshme dhe me rreth 20 mijë klientë.
Pikërisht për këtë ne jemi në gjendje të ofrojmë ide autentike duke shfrytëzuar fuqinë emotive, ku kujdesemi jo vetëm të punojmë por gjatë punës edhe të jetojmë.

Çofshi si ndërmarrës, investitorë, asociacion biznesi apo institucion qeveritarë, ju mund ta gjeni një partner si vetja juaj në CEO sh.p.k për ti implementuar idetë, planet dhe aspiratat tuaja.