per-tjer

Job Fair Prishtinë

 • May 5, 2019
 • Salla e Sporteve 1 Tetori
pune

Job Fair Mitrovicë

 • April 12, 2019
 • Palestra e Sporteve Minatori
pune

Job Fair Pejë

 • April 8, 2019
 • Palestra e Sporteve Karagaqi
pune

Job Fair Prizren

 • April 3, 2019
 • Palestra e Sporteve Sezai Surroi
pune

Job Fair Ferizaj

 • May 30, 2019
 • Shkolla Fillore Tefik Canga
pune

Job Fair Gjilan

 • March 21, 2019
 • Palestra e Sporteve Bashkim Selishta
pune

Job Fair Gjakovë

 • March 15, 2019
 • Palestra e Sporteve Shani Nushi
pune

DVV International

 • November 22, 2019
 • Konferenca E ardhmja e arsimit për të rritur në Kosovë
 • Hotel- Sirius, Prishtinë
DVV intedrnational-1

Komitetit Nacional – CIGRE Kosovë

 • November 6, 2019
 • Konferenca dhe ekspozita e I-rë e Komitetit Nacional CIGRE Kosovë Sistemet e energjisë elektrike
 • Hotel Sirius, Prishtinë
cogre kosova-1
past event
0

Oda e Mjekëve te Kosovës

 • November 6, 2019
 • Kongresi dhe Panairi i Mjekësisë
 • Hotel Emerald, Prishtinë
shukos-1
past event
0

register

* All fields are required
×
You already has been joined the event.
 • 1
 • 2