Our Events

21 – 23 October 2020
Hotel Emerald, Prishtinë
21 – 23 October 2020
Hotel Emerald, Prishtinë
21 - 23 October 2020
Hotel Emerald, Prishtinë
Virtual Fair
18 November 2020
19 - 21 May 2021
Pallati i Rinisë, Prishtina
19 - 21 May 2021
Pallati i Rinisë, Prishtina
20 - 22 October 2021
Pallati i Rinisë, Prishtina
08 - 09 September 2020
Jumeirah Hotel,
Frankfurt am Main, Germany

Events organized for others

Virtual Fair
28 November 2020
Kongresi dhe Panairi i Mjekësisë
18 - 19 October 2019
Hotel Emerald, Prishtina
06 - 08 November 2019
Hotel Emerald, Prishtina
Konferenca dhe ekspozita e I-rë e Komitetit Nacional CIGRE Kosovë Sistemet e energjisë elektrike
06 - 08 November 2019
Hotel Sirius, Prishtina
Konferenca E ardhmja e arsimit për të rritur në Kosovë
22 November 2019
Hotel- Sirius, Prishtinë
15 March 2019
Palestra e Sporteve Shani Nushi
21 March 2019
Palestra e Sporteve Bashkim Selishta
30 May 2019
Shkolla Fillore Tefik Canga
03 April 2019
Palestra e Sporteve Sezai Surroi
08 April 2019
Palestra e Sporteve Karagaqi
12 April 2019
Palestra e Sporteve Minatori
05 May 2019
Salla e Sporteve 1 Tetori