Eventet tona

IME – Investment Management Exhibition
 • 09/08/2020
 • Jumeirah Hotel, Frankfurt am Main, Germany
Panairi Agrokos – Edicioni 20-të
 • 10/21/2020
 • Pallati i Rinisë, Prishtinë
Panairi Expokos – Edicioni 19-të
 • 10/21/2020
 • Pallati i Rinisë, Prishtinë
Panairi Expokos – Edicioni 20-të
 • 05/19/2021
 • Pallati i Rinisë, Prishtinë
Panairi i Turizmit dhe Sportit – Edicioni 16-të
 • 05/19/2021
 • Pallati i Rinisë, Prishtinë
Panairi i Edukimit – Edicioni 14-të
 • 05/19/2021
 • Pallati i Rinisë, Prishtinë
Panairi Agrokos – Edicioni 21-të
 • 10/20/2021
 • Pallati i Rinisë, Prishtinë

Eventet e organizuara për të tjerët

Panairi i Punës Gjakovë
 • 03/15/2019
 • Palestra e Sporteve Shani Nushi
Panairi i Punës Gjilan
 • 03/21/2019
 • Palestra e Sporteve Bashkim Selishta
Panairi i Punës Prizren
 • 04/03/2019
 • Palestra e Sporteve Sezai Surroi
Panairi i Punës Pejë
 • 04/08/2019
 • Palestra e Sporteve Karagaqi
Panairi i Punës Mitrovicë
 • 04/12/2019
 • Palestra e Sporteve Minatori
Panairi i Punës Prishtinë
 • 05/05/2019
 • Salla e Sporteve 1 Tetori
Panairi i Punës Ferizaj
 • 05/30/2019
 • Shkolla Fillore Tefik Canga
Oda e Mjekëve te Kosovës
 • 10/18/2019
 • Kongresi dhe Panairi i Mjekësisë
 • Hotel Emerald, Prishtinë
Komitetit Nacional – CIGRE Kosovë
 • 11/06/2019
 • Konferenca dhe ekspozita e I-rë e Komitetit Nacional CIGRE Kosovë Sistemet e energjisë elektrike
 • Hotel Sirius, Prishtinë
Oda e Mjekëve te Kosovës
 • 11/06/2019
 • Kongresi dhe Panairi i Mjekësisë
 • Hotel Emerald, Prishtinë
DVV International
 • 11/22/2019
 • Konferenca E ardhmja e arsimit për të rritur në Kosovë
 • Hotel- Sirius, Prishtinë