Për Kompaninë

CEO-Congress and Event Organization është e specializuar në Menaxhim të Eventeve e themeluar në vitin 2000 ndërsa nga viti 2013 me zyrë edhe në Gjermani.

CEO vepron me aktivitetet e veta në Kosovë, Shqipëri, Maqedoni të Veriut, Malin e Zi, Bosnje e Hercegovinë, Zvicër, Gjermani dhe Kenya.

Ne sjellim në një pikë ofertën dhe kërkesën duke ju mundësuar çdo klienti klimë të përshtatshme për biznes dhe dialog.

Për Kompaninë

CEO-Congress and Event Organization është e specializuar në Menaxhim të Eventeve e themeluar në vitin 2000 ndërsa nga viti 2013 me zyrë edhe në Gjermani.

CEO vepron me aktivitetet e veta në Kosovë, Shqipëri, Maqedoni të Veriut, Malin e Zi, Bosnje e Hercegovinë, Zvicër, Gjermani dhe Kenya.

Ne sjellim në një pikë ofertën dhe kërkesën duke ju mundësuar çdo klienti klimë të përshtatshme për biznes dhe dialog.

Misioni & Vizioni

Zhvillimi i vazhdueshëm i një platforme ndërkombëtare duke ju ofruar kompanive mundësinë e arritjes së mijërave klientëve potenciale, match-making gjatë 365 ditëve.
Të vazhdojmë të punojmë me shpirt dhe dashuri dhe pas çdo eventi të krijojmë miqësi.

Misioni & Vizioni

Zhvillimi i vazhdueshëm i një platforme ndërkombëtare duke ju ofruar kompanive mundësinë e arritjes së mijërave klientëve potenciale, match-making gjatë 365 ditëve.
Të vazhdojmë të punojmë me shpirt dhe dashuri dhe pas çdo eventi të krijojmë miqësi.

Fakte

(lëviz me shigjetë djathtas ose majtas)

Fakte

(lëviz me shigjetë djathtas ose majtas)

Galeria

Foto Galeria

Video Galeria

Galeria

Video Galeria