Klientët tanë

Kompania CEO ka arritur qëllimet e saj për të ndërtuar një kompani stabile, lidere në Kosovë dhe rajon.

Për 20 vite aktive në organizimin e panairve edhe eventeve të ndryshme, kompania CEO tash ka një eksperiencë të pasur me referenca, certifikime, dhe storje të suksesit për shërbimet e ofruara tek klientët e saj, përfshirë këtu biznese vendore dhe të jashtme, institucione qeveritare, organizata ndërkombëtare, ambasada, asociacione të bizneseve, misione diplomatike, investues të jashtëm dhe vendorë, si dhe kompani start-up.

Numrit ë klientëve që ne aktualisht i shërbejmë është mbi 1100 Subjekte brenda vitit.
Në vazhdim i gjeni disa prej klientëve tanë

Institucione qeveritare

Komisioni Evropian

Këshilli i Bashkimit Evropian

Departamenti i Tregtisë së SHBA

Departamenti i Thesarit së SHBA

PSA. USA

The Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ)/Zyra në Kosovë

USAID

Qeveria e Kosovës

Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale në Kosovë

Ministria e Bujqësisë Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural

Ministria e punëve të jashtme e Turqisë- sektori për ekonomi të jashtme

Ministria e Ekonomisë në Republikën Ceke

Ministria e Bujqësisë Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë në Kosovë

Ministria e Ekonomisë së Maqedonisë

Ambasada e Republikës eë Çekisë

Komuna te ndryshme të Kosovës, Shqipërisë e Maqedonisë

LUXDEV

Agjencia Kombëtare e Turizmit në Shqipëri

Investment Promotion and Export Agencies from different countries

Zyra ndërlidhëse e Republikës në Greqisë

OJQ

Oda e mjekëve të Kosovës

CIGRE -Këshilli Ndërkombëtar për Rrjetet e Mëdha Elektrike

AMCHAM

Promovimi i Punësimit të Sektorit Privat -Swiss contact

Dhoma ekonomike e Malit te zi

EMPPOWER Project

Dhoma e Tregtisë së Diasporës Shqiptare

Dhoma ekonomike e Kroacisë

Dhoma ekonomike e Tiranes

AKTIVA

Care International

Yunus Emre

DANIDA

Turkish-Kosovo Chamber of Commerce

British Chamber of Commerce in Kosovo

SPARK

DVV International

German Macedonian Chamber of Commerce

Women for Women

Swiss Intercooperation

IOM

WHO

Kompani Komerciale

Philips

Mercedes

Bosch

Siemens

Toshiba

KHS

KRONES

Contour Global

PTK-VALA

IPKO

Reiffeisen Bank

Uniqua Group

Procredit bank

TEB-BNP Paribas

BKT

Banka Ekonomike

Mbi 130 Universitete vendore dhe ndërkombëtare

MABETEX GROUP

Mbi 2000 biznese tjera vendore dhe ndërkombëtare