Stafi
Kompania jonë përbëhet nga një grup i profesionistëve të cilët i krijojnë, dizajnojnë, menaxhojnë dhe garantojnë cilësi të matshme të eventeve për klientët tanë.

Tash e 20 vite stafit të CEO-s i është besuar implementimi i mbi 300 projekteve në shumë shtete të ndryshme dhe me rreth 20 mijë klientë.
Pikërisht për këtë ne jemi në gjendje të ofrojmë ide autentike duke shfrytëzuar fuqinë emotive, ku kujdesemi jo vetëm të punojmë por gjatë punës edhe të jetojmë.

Çofshi si ndërmarrës, investitorë, asociacion biznesi apo institucion qeveritarë, ju mund ta gjeni një partner si vetja juaj në CEO sh.p.k për ti implementuar idetë, planet dhe aspiratat tuaja.

Karrierë

Pozitat e Hapura

Menaxher/e Shitjesh për Panaire dhe Konferenca
Kompania CEO çdo herë është në kërkim të bashkëpunëtoreve për pozitën e Menaxhimit të Shitjeve për Panaire dhe Konferenca. Personi i përshtatshëm për këtë pozicion do të jetë i ngarkuar me shitjen e stendave dhe hapësirave tek kompanitë më të rëndësishme në këtë sektor, duke i ndihmuar edhe pjesëmarrësit për të arritur rezultate sa më të larta nga panairi.
Ne kërkojmë bashkëpunëtorë me arsim të lartë dhe që ka të paktën 1 vit eksperiencë pune në sektorin e shitjeve. Preferohet eksperienca në sektorin e medias, panaireve apo eksperienca të ngjashme. Të pasurit e aftësive shumë të mira negociuese, sidomos në nivel të lartë dhe aftësia për t’i dhënë punëve prioritet, do t’i sigurojë bashkëpunëtorit sukses në këtë rol. Bashkëpunëtorët e interesuar që të jenë pjesë e kompanisë tonë CEO duhet të dijë njërën nga këto gjuhë anglisht, gjermanisht. Njohuria e çdo gjuhe tjetër është favorizuese.

Na dërgoni CV-në tuaj

Dëshiroj të aplikoj për pozitën:

    Madhësia e dokumentitn max: 3MB
    Formatet që përkrahen: MS Word doc, PDF